Tietoa meistä

01. Mitä puuhaillaan?

Seinäjoella aloitettiin Käsi kädessä -toiminta tammikuussa 2015 Seinäjoen helluntaiseurakunnan tiloissa. Tapaamiset on tarkoitettu vammaisille ja pitkäaikaissairaille, jotka kaipaavat sosiaalista ja hengellistä sisältöä yhdessäoloon.

Näkynä on tarjota paikka, jossa jokainen voi palvella, rukoilla ja ylistää Vapahtajaa omilla lahjoillaan ja tavoillaan. Yhdessä tekeminen ja toisten seura kahvikupposen äärellä myös ovat tärkeitä asioita tapaamisissa.

Ensimmäisellä kerralla paikalle kokoontui joukko asiasta kiinnostuneita osallistujia, toisella kerralla huhtikuussa väkeä oli hieman enemmän. Ajan kanssa ja osallistujien tutustuessa toisiinsa toiminnan sisältö muokkautunee osallistujien näköiseksi.

Musiikki, etenkin yhteiset laulut ovat tärkeitä, mutta myös rukousta yhteisten asioiden ja toistemme puolesta sekä Raamatun sanan opetusta ja henkilökohtaisia todistuksia Jumalan huolenpidosta ollaan kuultu.

Tarkoitus on aluksi kokoontua aina kaksi kertaa keväällä ja kaksi kertaa syksyllä sekä jatkossa tarpeen mukaan järjestää muutakin toimintaa, mikäli halukkuutta ilmenee.

Tilaisuuksissa on mukana henkilöitä, jotka voivat tarvittaessa avustaa liikkumisessa ja kahvittelussa sekä tietenkin myös rukouksessa ja keskusteluissa.

02. Missä puuhaillaan?

Käsi kädessä -tapahtumat järjestetään Seinäjoen helluntaiseurakunnassa (Vellamonrinne 1, 60220 Seinäjoki).

Kirkkomme on esteetön.