Tietoa meistä

01. Mitä puuhaillaan?

Käsi Kädessä -toiminta on Turun Helluntaiseurakunnan järjestämää ja sen pääkohderyhmänä ovat eri vammaisryhmät sekä pitkäaikaissairaat. Itse toiminta perustuu pitkälti kerran kuukaudessa oleviin Käsi Kädessä -iltoihin, jotka sisältävät sosiaalista ja hengellistä kanssakäymistä.

Toiminnallisten kokoontumisten sisältönä on mm. keskustelua ryhmissä, musiikkia ja rukousta. Hyvän ilmapiirin luomiseksi nautitaan toki myös pullakahvia!

Iltojen pääpaino tulee aina kuitenkin olemaan Jumalan kohtaaminen samanlaisista taustoista tulevien ihmisten kesken. On tärkeää huomata, että ei ole sairautensa tai vammansa kanssa yksin, ja että Jumala todella toimii keskuudessamme. Samassa voi huomata itsetuntonsa ja luottamuksensa Jumalaan kasvavan. Ikärajaa illoissa ei ole, joten kaikki ovat tervetulleita - vauvasta vaariin.

Osallistujat saavat myös halutessaan esiintyä tilaisuuksissa. Heidän joukostaan on löytynyt niin hyvän lauluäänen kuin runollisia kykyjäkin omaavia henkilöitä. Käsi Kädessä -lauluryhmä on myös käynyt esiintymässä "suurelle yleisölle" Reino Mäkilän säestyksellä Turun Helluntaiseurakunnan sunnuntaikokouksessa vuonna 2005.

Toimintaan kuuluvat myös erilaiset matkat ja tapahtumat. Kesäisin vietämme rantapäivää veden ääressä hyvän ruoan, mukavan seuran ja hengellisen toiminnan merkeissä.

Odotamme näkevämme juuri Sinutkin kanssamme puuhailemassa.

02. Missä puuhaillaan?

esteettomyysKäsi Kädessä -illat järjestetään Turun Helluntaiseurakunnassa (Puistokatu 6b, 20100 Turku).

Tiloissamme voi liikkua helposti myös pyörätuolilla. Seurakunnan sisäänkäynnin yhteydessä on pyörätuoliluiska. Sisätiloista löytyy sekä inva-wc että hissi.

Lisäksi järjestämme vuosittain rantapäivän Sauvon Kupiluodossa.

03. Kuka puuhailee?

Käsi Kädessä -toiminnassa on mukana seurakunnan vammaistyöntekijät tai muuten vammaisten parissa toimivia ihmisiä. He myös tekivät aloitteen toiminnan käynnistämisestä alkuvuodesta 2004.

Työryhmään kuuluvat seuraavat henkilöt:

  • Pirjo Kuusisto
  • Seppo Kuusisto
  • Aila Kankaanpää
  • Jouni Kankaanpää
  • Reijo Kankaanpää
  • Sanna Kankaanpää
  • Reino Mäkilä
  • Esa Nuttunen